Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Karus Leroy

Ei vielä kuvaa!

Virallinen nimi: Karus Leroy Kasvattaja: Marsupieni, Karkurannan Ponitalli
Rotu, skp: Gotlanninruss, ori  Omistaja: Hanskuh VRL-12905
Syntynyt, ikä: 13.07.2014, 0v varsana; yksi url vuosi = yksi irl kuukaus Väri, säkäkorkeus: Ruunikko, 125cm

 

i. SRR Leonti ii. Låpskjull SJÖ iii. Löfsgulla SJÖ evm
iie. Carolina SWE evm
ie. Ottiliana 84 iei. Nyfikenhet
iee. Alfhild Åsa SWE
e. Karus Elli ei. Kenny Dude eii. Karl-Gustaf
eie. Stella
ee. Falinen Eleonora eei. Friechd SWE
eee. Roseau
 

iSRR Leonti on Sjöstrand Herrgårdin kasvatti, ja Starberryssä kilpaillut ja astunut ravipainoitteinen jalostusori. Se oli luonteeltaan temperamentikas, ja käyttöominaisuuksiltaan monipuolinen. Ravien lisäksi se on startannut esteillä.

iiLåpskjull SJÖ oli Starberryn ravitallilla vaikuttanut voikko siitosori. Se oli ravi- ja yleispainoitteinen, mutta kilpaili vain raveissa. Ori on voittanut VRER-Ponivalio, B-ponimestari, B-ponimontémestari palkinnot. ieOttiliana 84 on Trårtljusin kasvatti, ja Sjöstrand Herrgårdissa vaikuttanut tamma. Se kilpaili aktiivisesti raveissa. eiKenny Dude edustaa hieman harvinaisempaa Salliksen kasvattamaa linjaa. Ori on menestynyt näyttelyissä, ja kilpaillut porrastetuissa erittäin monipuolisesti menestyen. Se sopii suvultaan hyvin monenlaisille tammoille. eeFalinen Eleonora oli hyväsukuinen tamma, joka hankittiin Karkurantaan siitoskäyttöön. Siitoskäytön ohella se saavutti porrastetuissa kilpailuissa aluetason ja YLA3 arvonimen. Luonteeltaan tamma oli hyvin miellyttävä ja selväpäinen poni.

ieiNyfikenhet oli komea musta ori, joka kilpaili terveenä 13 kautta raveissa, ennätyksillä 1.41,3ly - 2.00,0ake. Se tunnetaan etenkin tammajälkeläisensä Ottiliana 84:n kautta. ieeAlfhild Åsa SWE oli hieman äksyluonteinen ruunikko raviponitamma, joka vaikutti Tårtljus tallissa. Se saavutti ennätykset 2.13,6ly - 2.06,5ake. eeiFriedrich SWE oli yksi Falinen ponisiittolan suosituimmista jalostusoreista, ja sillä oli tätä kirjoittaessani 8 jälkeläistä jotka ovat menestyneet hyvin esteillä, mutta myös raveissa ja valjakkoajossa. Parhaiten menestynyt jälkeläinen on luultavasti Falinen Gabrielle, joka ansaitsi VIR MVA Ch arvonimet ja menestyi esteillä ja ponilaukoissa hienosti. Itse Friedrich oli myös VIR MVA Ch, ja näyttelyiden lisäksi ori kilpailu monipuolisesti joskin esteille painottuen. eeeRoseau oli hieman isää tuntemattomampi tamma, se oli Falinen tallin maahantuoma, mutta muutti muutaman varsan jälkeen Murmanskin talliin jossa se ilmeisesti myös menehtyi. Falinen aikojen jälkeen tammaa ei enää ilmeisesti astutettu. Tamma kilpaili kuitenkin melko aktiivisesti koulu- ja esteratsastusta ja napsi sijoituksiakin ihan nätisti. Luonteeltaan tamma oli vilkas mutta kiltti, ja sen varsatkin olivat hyväluonteisia. Falinen Eleonoraa lukuunottamatta tamman varsat eivät kuitenkaan päässeet tavoitteelliseen kotiin vaan päätyivät ilmeisesti pullaponeiksi.
 
Kilpailut  Porrastetuissa tasolla 0
                          Kouluratsastus  Esteratsastus  Kenttäratsastus  Valjakkoajo
Ominaisuuspisteet  0        0       0       0       
Periytyneet ominaisuuspisteet 0    0    0    0

 

Päiväkirjamerkinnät

00.00.0000

©2018 Pinkkiä Kermavaahtoa - suntuubi.com